İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bursa Ulucami'de kendisine gelen bir protestoya böyle karşılık verdi: Manidar cümleler kurma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Bursa'daydı. İmamoğlu, cuma namazını Bursa Ulucami'de kıldı. Namaz çıkışı yaşlı bir adamın "PKK'nın yanına git sen, burada şov yapıyor." protestosuna "Manidar cümleler kurma. Allah ruhuna ferahlık versin." sözleriyle karşılık verdi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çıktığı Türkiye turunda dün bir dizi ziyarette bulunmak için gittiği Bursa'da cuma namazını Ulucami'de kıldı.

"BOĞAZ'A GİT PKK'NIN YANINA GİT"
Namaz sonrası cami cemaatiyle de görüşen İmamoğlu'na yaşlı bir vatandaş, "Boğaza git sen boğaza, burada işin yok senin, PKK'nın yanına git sen, burada şov yapıyor" dedi.

"ALLAH RUHUNA FERAHLIK VERSİN"
İmamoğlu ise "Kimin ne yaptığını bilemezsin sen. Tamam. Manidar cümleler kurma. Herkesin kendi ibadeti tamam mı kardeşim. Allah ruhuna ferahlık versin" ifadeleriyle karşılık verdi. 

"Oy potansiyelimiz yüzde 30" SEÇİM 2023 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kudüs'teki saldırıya kınama mesajı Gündem Bu adamlar neden Kur'an yakıyor? Gündem Yeni Konut Finansman Programı'na yönelik kanun Resmi Gazete'de! Ekonomi