İBB adını Sultan Abdülhamid'den alan 125 yıllık su markasının adını değiştirdi! Sosyal medyada tepki yağdı!

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, 125 yıllık geçmişi ile kuruluşu Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid'e dayanan Hamidiye Su markasının ismini HMD olarak değiştirildi. Olaya ilişkin paylaşım yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "4 yılda İstanbul’a “bir bardak” yeni içme suyu kaynağı kazandıramayan İBB Başkanı bu konudaki vizyonsuzluğunu, beceriksizliğini ve çaresizliğini tarihi “Hamidiye Suyu” ismini değiştirerek kapatmaya çalışmış." dedi. 

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tepki çeken bir uygulamaya daha imza attı.

125 yıllık geçmişe sahip, kuruluşu Sultan 2. Abdülhamid'e dayanan ve adını Abdülhamid'den alan İBB iştiraki Hamidiye Su markasının ismi, yeni ambalajlarda ve şişelerde HMD olarak kullanmaya başlandı.

TEVFİK GÖKSU: İSTANBULLULAR HER ŞEYİN FARKINDA

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Hamidiye'nin adının değiştirilmesine tepki gösterdi.

Göksu açıklamasında, "4 yılda İstanbul’a “bir bardak” yeni içme suyu kaynağı kazandıramayan İBB Başkanı bu konudaki vizyonsuzluğunu, beceriksizliğini ve çaresizliğini tarihi “Hamidiye Suyu” ismini değiştirerek kaptmaya çalışmış. İstanbullular bu vizyonsuzluğu ve çaresizliği görüyor, İstanbullular her şeyin farkında." ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'ye Merdan Yanardağ talimatı! Gündem İzmir'de korkutan yangın Gündem Rusya'nın 24 Haziran açıklamasında 'Erdoğan' vurgusu! Gündem İslam İşbirliği Teşkilatı İsveç'teki skandal sonrası toplanıyor Gündem