Hukukçu Ersan Şen'den Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri: Siyasi mevtadır an itibarıyla, hiçbir karşılığı yok

Hukukçu Ersan Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında girdiği bütün seçimleri kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'de artık bir işinin kalmadığını söyledi. Şen, Kılıçdaroğlu'na yönelik "Siyasi mevtadır an itibarıyla, hiçbir karşılığı yok." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi yaptığı açıklamalarda sık sık Millet İttifakı'na yönelik 'siyasi mevta' ifadesini dile getirmişti.

Abone ol

Seçimlerden galip ayrılan Cumhur İttifakı'nın çalışmaları devam ederken Millet İttifakı'nda sular durulmuyor...

Seçim mağlubiyeti nedeniyle özellikle CHP'de yaşanan iç hesaplaşma giderek derinleşiyor.

12. seçimini de kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik parti tabanından istifa çağrıları geliyor.

HER FIRSATTA 'DEVAM' MESAJI
Ancak Kılıçdaroğlu, bu çağrıları dikkate almayarak her fırsatta 'devam' mesajı veriyor. Kılıçdaroğlu'nun değişim çağrılarını dikkate almaması ise CHP'de işleri daha da karıştırıyor.

CHP'de hal böyleyken hukukçu Ersan Şen'den, Kılıçdaroğlu'yla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

"KILIÇDAROĞLU SİYASİ MEVTADIR"
Sözcü TV ekranına konuk olan Şen, Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi mevta' olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu'nun işinin bittiğini de belirten Şen, CHP'ye gönül verenlerin gerekirse yeni bir parti kurma çalışmalarına başlaması gerektiğini ifade etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SİYASİ MEVTA HALİNE GETİRECEĞİZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi yaptığı açıklamalarda sık sık Millet İttifakı'na yönelik 'siyasi mevta' ifadesini dile getirmişti.

Restorasyonu tamamlanan Sultanahmet Camii'nin açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda muhalefet ne diyor, gelince Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarmış. Yerine inanç bilmem ne başkanlığı diye bir şey kuracaklarmış. Kardeşlerim 'yuh yetmez' onları siyasi mevta haline getireceğiz" demişti.

CHP'nin TBMM Grup Başkan adayı belli oldu Gündem MİT'te yeni dönem! İbrahim Kalın görevi Hakan Fidan'dan devraldı Gündem CHP Sözcüsü Faik Öztrak duyurdu: Kongre süreci başladı Gündem Bakan Hakan Fidan Twitter'da Gündem