Hayvanseverler Yenikapı'da hayvan hakları mitingi düzenledi! Bir hayvanseverin köpek olması çok konuşuldu

Yenikapı'da hayvan haklarına dikkat çekmek amacıyla, çok sayıda hayvanseverin katıldığı miting düzenlendi. Mitingde, Hayvanları Koruma Kanunu'nun uygulanması gerektiği mesajı verildi. Bir hayvanseverin köpek kılığına girmesi ve başka bir hayvansever tarafından tasma ile kontrol edilmesi akıllara fenomen dizi Gibi'nin Kuki isimli bölümü getirdi.

Bir hayvanseverin köpek kılığına girip tasma ile bir başka hayvanseverin kontrolünde olması akıllara fenomen dizi Gibi'nin Kuki isimli bölümü getirdi.

Kuki bölümünde İlkkan, köle oluyor ve sahibesinin tüm isteklerini yapıyordu. Yılmaz ise onun köleyken çekilen görüntülerini izlediğinde şoke oluyor ve daha sonra İlkkan'la "Kuki Kukiciğim" diye dalga geçiyordu. 

Ümit Özdağ'dan oy kullanma yaşı 12'ye indirilsin önerisi Gündem Asgari ücret 8 Bin 500 Gündem O iki teröristten çarpıcı sözler Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem