Eski Türk milli futbolcusu Gökhan Zan, sosyal medyada paylaştığı video ile isyan etti

İlk günden bu yana Hatay için yardım isteyen, Gökhan Zan, sosyal medya paylaşımıyla devlet büyüklerinden halkın feryadını bir an önce duymalarını ve iş makinelerini daha hızlı koordine etmelerini rica etti. Antakya istikametindeki yolda çektiği görüntüleri yaptığı paylaşımla eski milli futbolcu, "Bakın bütün makineler burada duruyor, bunlar çalışmıyor! AFAD bizi koordine ediyor diyorlar. Yüzlerce makine burada duruyor. Hiçbiri çalışmıyor Hepsini tek tek yolluyorlar. Nolur sesimizi duyun!" dedi.

Hataylı Türk milli eski futbolcusu Gökhan Zan, depremin ilk gününden bu yana sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Bölge hakkında sık sık bilgiler veren Gökhan Zan, bu defa yardım için gelen ancak yolda kalan iş makinelerinin videosunu paylaşarak isyan etti.

GÜNLER DAKİKALAR DEĞİL SANİYELER BİLE ÇOK ÖNEMLİ
Gökhan Zan, sosyal medya hesabındaki paylaşımında "Devlet büyüklerimizden ricamız halkımızın feryadını duysunlar. Durumlar çok vahim Hatay dışardan göründüğü gibi değil. Yerle bir oldu buralar. Hayat durmuş. Ne olur daha hızlı hareket edilsin. İş makineleri daha hızlı koordine edilmezse enkazlardan çıkan sadece cesetler olacak ne olur tüm yetkililere yalvarıyorum bir can daha kurtarmak için duran tüm bu makineler hızlıca koordine edilmeli tüm ilçelere tüm mahallelere acilen gidilmesi gerekiyor. Hala ulaşılması gereken binlerce enkaz var. Serinyol'dan Antakya istikametine doğru giderken iki gündür şahit olduğum manzara günlere dakikalara değil saniyeler bile çok önemli. Hatay kendi kaderine terk edilmesin. Devletin ne insan gücü varsa tüm imkanları seferber ederek artık sahaya çıkarması lazım. Zaman daralıyor" ifadelerini kullandı.

Tam 60 saat sonra yürüyerek çıktı! Umut oldun Ahmet Gündem 50 saat sonra 4 aylık Duru bebek göçük altından böyle kurtarıldı Gündem Ağlarken güldürdü Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem