Hatay'da meydana gelen depremde Rönesans Rezidansından sağ olarak çıkarılan ancak hastanede yaşamını yitiren Cem'in cenazesi morgda kayboldu!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan Rönesans Rezidansın enkazından yaralı çıkarıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisi 14 yaşındaki Cem Kaan Savcı’nın cenazesi, morgda kayboldu. Görüntü kayıtlarına göre cenazesi hastanenin morguna bırakıldığı saptanan Cem Kaan’ın yakınları, savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Haberin devamı için tıklayınız

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin vurduğu 10 ilden Hatay'ın Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi İnönü Sokak'taki Rönesans Rezidans da yıkıldı. Binanın 11'inci katında oturan bir firmada pazarlama müdürü 52 yaşındaki Cem Savcı, 50 yaşındaki eşi Nazan Savcı ve oğulları lise öğrencisi 14 yaşındaki Cem Kaan enkaz altında kaldı. Adana'daki teyzesinde olan çiftin büyük oğlu 21 yaşındaki Cevher Cenk, ailesine ulaşamayınca Antakya'ya gitti.

Cevher Cenk, enkazda ailesinden gelecek haberi beklerken kardeşi Cem Kaan, enkazdan yaralı çıkarıldı. Cem Kaan, enişteleri 57 yaşındaki Cem Eroğlu tarafından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Cem Kaan, burada yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Cem Kaan'ın ailesinin bilgileri alındıktan sonra cenazesi morga götürüldü.