Hatay'da bir deprem daha! Çevre iller de sallandı

Hatay'da deprem meydana geldi, Türkiye'nin gözü AFAD'a çevrildi. 6 Şubat'taki asrın felaketi sonrası bölgedeki her sarsıntıda yürekler ağızlara gelirken, Hatay'ın Samandağ bölgesinde meydana gelen depremin 4 büyüklüğünde olduğu açıklandı.

Abone ol

Hatay'da meydana gelen depremin merkez üssünün Samandağ olduğu açıklandı. AFAD tarafından yapılan açıklamada, Hatay Samandağı'ndaki depremin 4 büyüklüğünde olduğu belirtildi.

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre saat 10.58'de meydana gelen depremin yerin 10.84 kilometre derinliğinde olduğu ortaya çıktı.

6 Şubat'taki asrın felaketi sonrasında Hatay'daki her sarsıntıda olduğu gibi bu deprem sonrası da şehirde kısa süreli korku ve panik oldu.

HATAY DEPREMİNİ ÇEVRE İLLER DE HİSSETTİ

Hatay'daki meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir duruma yer verilmezken, etkisinin çevre illerde de hissedildiği ifade edildi.

İstanbul'da tefecilere operasyon! Gündem Ankara'daki alçakların ismi belli oldu! Terörist Duran Kalkan ile yan yana poz Gündem Van Gölü'nde üç noktada hortum oluştu Yaşam Metrobüsler milyonlarca İstanbulluyu yolda bıraktı! Gündem