Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Rönesans Rezidans’ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'u savundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş insanların ölümüne sebep olan ve Türkiye'den kaçmaya çalışırken yakalanan Rönesans Rezidans’ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'u savundu. "Yıllarca mimarlar odası başkanlığı yapmış. İdealist bir insan" dedi.

Abone ol

Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay'da Rönesans yapıya ait binalar tuzla buz oldu.

Onlarca kişiye mezar olan yapıların müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla emniyete götürüldü.

"İDEALİST BİR İNSAN"
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş insanların ölümüne sebep olan Rönesans Rezidans’ın müteahhidini SHOW TV canlı yayında savundu. 

Lütfü Savaş, "Orası bizim eski Mimarlar Odası başkanımızın yapmış olduğu bina. Bu arkadaşımız gerçekten idealist bir insan. Burayı büyük ihtimalle şartlarına uygun bir şekilde yapmıştır. Yani deprem yönetmeliğine uygun yapmıştır. Ben bunu söylemek isterim." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu yeniden deprem bölgesine gidiyor Gündem Adıyaman'da ekiplerin özverili çalışmaları devam ediyor Gündem Kahramanmaraş'ta 108 saat sonra kurtarıldı! Tebessümü görülmeye değer Gündem Deprem sonrası 30 metre derinliğinde yarık oluştu Gündem