Hasan Bitmez'in sağlık durumu nasıl? Başhekim Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik'ten açıklama

Son Dakika: Dün bütçe görüşmeleri sırasında TBMM kürsüsünde fenalaşarak bayılan, ardından hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in yoğun bakım tedavisi devam ediyor. Ankara Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik ve SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Bitmez'in sağlık durumu hakkında son gelişmeleri aktardı.

Abone ol
  • Son Dakika: TBMM'de kürsüde konuşmasını bitirmek üzereyken bir anda yere yığılan ve tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuyla ilgili olarak, Ankara Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik açıklamada bulundu.

"HAYATİ RİSK DEVAM EDİYOR"

  • Prof. Dr. Özatik, Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin sorular üzerine, "Halen aynı yüksek hayati riski devam ediyor, maalesef" dedi.
Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik (sağdaki)

"DOLAŞIM VE SOLUNUM CİHAZLARLA SAĞLANIYOR"

  • Gerekli müdahalelerin yapıldığını belirten Özatik, "Yapay kalp ve akciğer cihazıyla şu anda dolaşımını, solunumu sağlayabiliyoruz" diye konuştu.

GENEL BAŞKAN KARAMOLLAOĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA

  • Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Bitmez için dua istedi.

"DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR"

  • Karamollaoğlu, "Dün bütçe görüşmeleri esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez kardeşimizin tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Durumu ciddiyetini koruyor. 24 saattir dualarıyla destek olan, güç veren aziz milletimizden ve teşkilat mensuplarımızdan dualarını eksik etmemelerini istirham ediyorum. En kısa zamanda iyi haberler almayı ve kendisini tekrar aramızda görmeyi temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN ZİYARET

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel de CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile Bitmez'i ziyaret etti.

  • Bitmez'in sağlık durumu hakkında doktorlardan, Saadet Partisi yetkililerinden ve yakınlarından bilgi alan Özel "Hasan Bitmez, bizim ilk günden beri Meclis'e geldiği ilk günden beri iki grup arasında da köprü olmuş, çok çalışkan sürekli odamıza, grubumuza gelen, giden, partisi için ve Kocaeli'nin sorunlarını dile getirmek için üstün gayret gösteren, çok samimi, çok gayretli bir siyasetçi" diye konuştu.

Malatya'da usta sıkıntısı! 70 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamıyorlar Gündem Geçici barınma merkezleri için kış tedbirleri alındı Gündem "Bıktım bu Gazze edebiyatından" Gündem Naci Görür'den korkutan açıklama! "9 şiddetini bulacak" Gündem