Hande Erçel Süper Kupa rezaleti üzerine Atatürk'ü paylaştı, Laverne markası anlaşmayı sonlandırdı!

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında normal şartlarda dün Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa Finali, anlaşmazlıklar üzerine ertelenmişti. Krizde tepki olarak Atatürk fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu Hande Erçel'in reklam sözleşmesi Laverne markası tarafından sonlandırıldı.

Abone ol

Galatasaray ile Fenerbahçe Suudi Arabistan'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecekti. Ancak Suudi yetkililerin, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Atatürk tişörtü ve pankartı talebine olumsuz yanıt vermesinin ardından iki takım da sahaya çıkmadı.

HANDE ERÇEL'DEN DESTEK

Yaşanan gelişmelerin ardından Süper Kupa maçı ertelendi. Türkiye'de bu skandal büyük tepki çekerken dünyada da gündem oldu. Hande Erçel de pek çok ünlü gibi sosyal medyadan Atatürk fotoğrafı paylaşarak destek bildirdi.

REKLAM ANLAŞMASINA SON VERDİ

Suudilere ait Laverne markası Hande Erçel’in Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşmasından rahatsız oldu. Paylaşım üzerine oyuncu ile olan reklam anlaşmasına son verdiğini duyuran markaya tepki yağdı.

Paylaşımda "En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için... Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi" denildi.

İstanbul'da yılbaşı tedbirleri Gündem Aşırı sağcı Geert Wilders'dan 'Atatürk' paylaşımı Dünya Sayaçların tamir ve bakım ücretleri düzenlendi Gündem Suudi Arabistan Başkonsolosluğu sokağının adı değişecek Spor