Haluk Levent saat vererek takipçilerine seslendi! Akıllara 'Ahbap'tan istifa mı edecek?' sorusu geldi

Kahramanmaraş depreminin ilk gününden bu yana bölgede yardım faaliyetleri sürdüren AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, takipçilerine seslenerek, "Yarın akşam 22.00 de önemli bir açıklama yapacağım" ifadelerini kullandı. Şu sıralar AHBAP'ta toplanan bağışlar konusunda sorgulanan Haluk Levent'in neyi açıklayacağı merak konusu olurken akıllara 'AHBAP'tan istifa mı edecek' sorusu geldi.

Abone ol

Yardım kuruluşu AHBAP, deprem bölgesinde çalışmalarını yürütüyor. Bir yandan da AHBAP adına bağışlar toplanıyor. Yurtiçinden ve dışından pek çok ünlü AHBAP Derneği'ne bağışta bulunduğunu açıklarken siyasilerden bağışlar konusunda tepki gelmişti.

"ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM"
Haluk Levent bu tepkilerin ardından Twitter hesabından dün bir paylaşım yaparak, "Yarın akşam 22.00 de önemli bir açıklama yapacağım" dedi.

İSTİFA MI EDECEK?
Haluk Levent'in hangi konu hakkında açıklama yapacağı merak konusu olurken, gördüğü tepkilerin ardından akıllara 'AHBAP'tan istifa mı edecek' soruları geldi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz gün partisinin Grup Toplantısı'nda AHBAP ve Babala TV'yi hedef alarak bu oluşumların Türkiye'de yer almamaları gerektiğini söylemiş, "Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır. Bunların Türkiye'de yer almaması lazım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür. Her mikrobun üstesinden gelmesi mümkündür Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur. Hele bir enkazımızı kaldıralım, işte o zaman sırtımıza yapışan kenelerle uğraşma vaktimiz gelecektir" ifadelerini kullanmıştı.

 "PROTOKOLÜMÜZ VAR"
Ayrıca Levent, AHBAP olarak kendi başlarına iş yapmadıklarını, AFAD ile koordineli çalıştıklarını açıklamıştı. Levent, "Protokol yok devletten ayrı çalışıyor diyenler! Yıllardır AFAD depolarında görev aldık. Deprem ve yangınlarda birlikte çok çalıştık. Daha da çalışacağız. AFAD devleti Ahbaplar da stk olarak gönüllüleri temsil eder. Ayrıca yıllardır sürdürdüğümüz işbirliği protokolümüz var" demişti.

'TÜRKİYE TEK YÜREK' KAMPANYASINA KATILDI
Öte yandan Haluk Levent, dün akşam "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 500 bin TL bağışta bulunduğunu şu ifadelerle duyurmuştu:
"TV ye bağlanmak istedim ama olmadı. Yıllarca beraber çalıştığımız eskisinden yeni yöneticisine kadar görüştüğüm bildiğim hatta yangınlarda sellerde özverili çalışmalarına tanık olduğum Afad emekçileri geldi aklıma. Onlara selam olsun. Ben de 500 bin TL bağış açıklıyorum."

'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında 115 milyar 146 milyon 528 bin bağış Gündem Çinli arama kurtarma ekibi ülkesine döndü Gündem Canlı yayında yaptığı bağış yanlış anlaşıldı Gündem Tansu Çiller ne kadar bağış yaptı? Gündem