Hafize Gaye Erkan ile Mehmet Ağar akraba mı? İddialar sonrası merak edilen soru yanıt buldu

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'la akraba olduğu iddia edilmişti. Ağar'dan merak uyandıran iddialara yanıt geldi. Hafize Gaye Erkan ile hemşerilik bağı dışında herhangi bir bağı olmadığını söyleyen Ağar, "Akrabalık bağımız da olsaydı, gurur duyardık" dedi.

Abone ol
  • Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, son günlerde babası Erol Erkan hakkında ortaya atılan iddialarla gündeme geliyor.
  • Son olarak Erol Erkan'ın merkez bankası personellerine mobing uyguladığı iddia ediliyordu.
  • Baba Erkan o iddiaların asılsız olduğunu satır satır anlatsa da bu kez eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'la akrabalık bağı olduğu ileri sürüldü.
  • Gazeteci Erk Acarer, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Elazığlı olan Erkan ailesinin, Mehmet Ağar ile akraba olduğunu ortaya attı. Acarer iddialarını şu şekilde kaleme aldı:
Belki de önüne gelene ayar verip, merkez bankasında adam tokatlama iddialarına da buradan bakmalı. Belki de aileden geliyor. Kod Elazığ. Erol Erkan, Mehmet Ağar’ın teyzesinin oğlu. Acaba kredilerde aile üyelerine Merkez Bankası ayrıcalığı olur mu?
Hafize Gaye Erkan

MEHMET AĞAR'DAN İDDİALARA YANIT

  • Erkan ailesinin Mehmet Ağar ile akraba olduğu iddiasına Ağar’dan yalanlama geldi. 
  • Patronlar Dünyası’na konuşan Ağar, “Kendileri ile hemşerilik bağı (Elazığ) dışında herhangi bir bağımız yok. Eğer böyle bir akrabalık bağımız da olsaydı, gurur duyardık. Maalesef sosyal medyada hangi yalanlara nasıl cevap vereceğimizi bilemez hale geldik" dedi.
Mehmet Ağar
Karadeniz'de istavrit bolluğu! 50 TL'den alıcı buldu Gündem Alper Gezeravcı'nın uzay deneyleri devam ediyor Gündem Emeklilere müjde! Zam farkının ne zaman yatırılacağı belli oldu Ekonomi MİT Başkanı İbrahim Kalın Irak'ta Gündem