Haberet'e konuşan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç'tan depremzedelere hakaretler savuranlara tepki! Geri ödeyelim

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren depremzedeler binlerce Millet İttifakı destekçisi tarafından hakaretlere maruz kaldı. "Haram olsun" diyecek kadar ileri giden vicdansızlara bir tepki de Haberet.com Yayın Müdürü Cuma Obuz'a konuk olan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç'tan geldi. Oruç yaptığı açıklamada, "Fon kurup sadece depremzedelerden bağış alarak paralarını ödeyelim. Bunlar klavye başındakiler. Bölgeye gelip yardım etmişlikleri yok" şeklinde konuştu.

Abone ol

Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç, Haberet.com Yayın Müdürü Cuma Obuz'un canlı yayın konuğu oldu.

Oruç, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verenlere cevap verdi.

"FON KURUP GERİ ÖDEYELİM"
Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Oruç, "Biz aramızda konuştuk. Bir fon kuralım ve bu fona da bağışları sadece depremzedelerden toplayalım. Bu şehre yardım ettiği için pişman olan, o iğrenç ifadeleri kullanan, insanlıktan nasibini almamış bu insanlar bize başvursun. Ne harcama yaptılarsa geri verelim." dedi.

"Çünkü ölümlü dünya" diyen Oruç, "Bir gecede binlerce insanımızı kaybettik. Yarın biz de ölüp gideceğiz. Onların haram ettikleri yardımları kendilerine iade edelim." şeklinde konuştu.

"BUNLAR KLAVYE BAŞINDA OTURANLAR"
Deprem bölgelerine giderek halka yardım edenlerin bu denli bir ahlaksızlığa kalkışmayacağını belirten oruç, "Biz şehrimize gelen insanları biliyoruz. Farklı görüşte binlerce insan. Biz onların kimler olduğunu biliyoruz. Ciddi bir kısmı klavye başında oturup ortalığı ayağa kaldıranlardır. Buradaki depremzedeyle bir çadırda yatmamış, enkaz başında canlı ya da ceset çıkarmamış. Emin olun her hangi bir şekilde depremzedeler için sabahlamış insanlar değildir." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Modern'de konuştu Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN International'a Sinan Oğan açıklaması! İsteklerine boyun eğmeyeceğim Gündem Pontus alçaklığına tepki: "Beyhude bir çaba" Gündem Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasında kritik görüşme SEÇİM 2023