Haberet gündemi belirledi: Türkiye Haberet'in Mehmet Sevigen röportajını konuşuyor

Türkiye, 3 gündür Haberet'in Mehmet Sevigen röportajını konuşuyor....

Abone ol

Haberet, Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen röportajıyla Türkiye'nin gündemini belirledi. 'İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım' programına konuk olan Mehmet Sevigen'in programda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için Türkiye'den özür dilemesi gündem oldu.

CHP'li Eski Bakan Sevigen, Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP'ye kendisinin kaydettiğini söyledi. Sevigen, "Kemal Bey'i ben kaydettim partiye. Ethem Sancak getirdi, Deniz Baykal'ın talimatıyla ben kaydettim. Özür dilerim. Hata yapmışım. Tüm Türkiye'den özür dilerim. İnsan yaptığı iyiliklerden sorumlu değildir, devamında gelecek kötülüklerden de sorumludur. Gelinen noktada bütün CHP'lilere zulüm ediyor. Ben kendimi sorumlu hissediyorum." dedi. Bu sözler medyada büyük yankı uyandırdı.

Tüm haber sitelerinin manşetinde yer alan röportaj, hafta sonu sosyal medyanın da gündemine düştü. Sevigen'in, Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğuna nasıl geldiğini anlatması üzerine ulusal kanallar da tartışma programında, Haberet'in Mehmet Sevigen röportajını konuştu.

Göç lideri İstanbul! Gündem Yahudi toplumu 'Mayasız Ayini' çıkışına tepkili Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Gündem TMO silosu patlamasında can kaybı 2'ye yükseldi Gündem