Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın: İmamoğlu gizli genel başkanlığını ilan etti

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in, CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal ile ilgili açıklamalarını değerlendiren Buket Aydın, "Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu Yec'üc ile Mec'üc gibi açıklamalarda bulunuyor. Ben böyle fecaat, saçma açıklama görmedim. İmamoğlu'nun sözleri 'Ben CHP'nin genel başkanıyım' açıklamasıdır. İmamoğlu gizli genel başkanlığını ilan etti." dedi.

Abone ol

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, CHP'nin gizli kapaklı ittifak yaptığı DEM Partililer için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP'li Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" sözleri partide bomba etkisi yarattı. 

İMAMOĞLU: KENDİNE BAŞKA PARTİ BULSUN

Bakırköy'de konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam diyen ya kendine başka iş bulacak, ya da başka parti bulacak" ifadelerini kullandı.

"DİLİ SÜRÇMÜŞ, BENDEN DÜZELTMEMİ İSTEDİ"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de dün Uşak'ta yaptığı mitingde "Dili sürçmüş, benden düzeltmemi istedi. Bizim kapımız herkese açıktır." ifadelerini kullandı.

"DİL SÜRÇMESİ YOK"

Burcu Köksal ise gazeteci Barış Yarkadaş'a yaptığı açıklamada Özel'i yalanlayarak "Dil sürçmesi yok. Sözümün arkasındayım." şeklinde konuştu.

BUKET AYDIN: İMAMOĞLU GİZLİ GENEL BAŞKANLIĞINI İLAN ETTİ

Haber Global'de 'Mesele' programında gündemi değerlendiren Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, İmamoğlu ve Özel'in Köksal'a yönelik açıklamaları ile ilgili konuştu.

Buket Aydın, "Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu Yec'üc ile Mec'üc gibi açıklamalarda bulunuyor. Ben böyle fecaat, saçma açıklama görmedim. İmamoğlu'nun sözleri 'Ben CHP'nin genel başkanıyım' açıklamasıdır. İmamoğlu gizli genel başkanlığını ilan etti." dedi.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski Türkiye'ye geliyor Gündem Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu Gündem 1 ayda 6,1 milyon yolcu Gündem Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Ankara'da kaza yaptı Gündem