Gülben Ergen'den Narin'in annesi hakkında paylaşım "Bu kadının Allah’ı olduğuna inanmıyorum"

Kaybolduğu ilk günden beri sosyal medyada Narin hakkında paylaşımlarda bulunan Gülben Ergen, son gelişmeler sonrası yaptığı yorumlarla X gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Abone ol

Narin cinayetine dair günlerdir pek çok iddia bulunuyor. Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın cansız bedenin dereye taşıdığını daha önce itiraf eden ve soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Nevzat Bahtiyar yine gündemde.

Bahtiyar iddialara göre “Salim bana, 'Yüksel'le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Artık sen de benim suç ortağımsın. Bu olaya tanık olduğun için bu cesedi yok edeceksin' dedi" ifadelerini kullandı.

Narin'in kaybolduğu günden beri paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Gülben Ergen, Narin'in annesi Yüksel hakkında yaptığı paylaşımla X gündemine girdi.

GÜLBEN ERGEN'İN PAYLAŞIMI

Gündemde çok konuşulan Gülben Ergen'in paylaşımının tamamı:

"Kahpelik iki bacak arasında değil.
Beyinde, vicdanda, yürekte.
Bu kadının Allah’ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var.

O avukat kimse ona söylesin!
Bu kadın artık yetti deyip bir bir doğruları anlatsın!
1 aydır kan kustuk!
Kızına karşı dürüst ol be kadın!

Varsın yan sende, senin gibilerde!
Daha ne yanacaksın ki ülke nefret etti senden.
Daha nasıl yaşayacaksın bundan sonra!"

TEKRARDAN PAYLAŞIMDA BULUNDU

Gülben Ergen daha sonra da peş peşe paylaşımlarda bulunarak "Gerçeği saklayan, susan, gizleyen, yalanla yanıltan, görmezden gelen, suçluları koruyan, adaleti engelleyen kimler varsa tez vakitte kan kussunlar" dedi.

Gazze'deki Okul Saldırısında 6 Filistinli Hayatını Kaybetti Gündem Polatlar'ın yeni dövmesi gündem oldu Gündem Kırklareli Şenliklerinde Yöresel Lezzetler Tanıtıldı Gündem İnsansız Deniz Aracı Yarışması TEKNOFEST'te Finalde Gündem