Son Dakika: Gençlik ve Spor Bakanı 18-25 yaş arası tüm gençlere ücretsiz Müzekart GNS verileceğini duyurdu

Son Dakika Haberleri... Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 18-25 yaş arası gençler hakkında aldıkları kararları paylaştı. Bak, konuşmasında gençlere ücretsiz Müzekart GNS verileceğini bildirdi.

Abone ol

Son Dakika: Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 18-25 yaş arası gençler hakkında aldıkları kararları paylaştı. Bak, konuşmasında gençlere ücretsiz Müzekart GNS verileceğini bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak gençler için hayata geçirmeyi planladıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında 18-25 yaş arasındaki gençlere ücretsiz olarak müzekart vereceğini duyuran Bakan Bak, bu müzekart başvurusunun nereden yapılabileceğini de söyledi.

GENÇLER MÜZELERE ÜCRETSİZ GİREBİLECEK 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençler, Müzekart GNS bu yıl da ücretsiz olarak hizmetinizde. Genç Ne Sever Platformumuzla gönlünüzden geçenleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

NEREDEN BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Ücretsiz müzekart projesinden faydalanmak isteyen 18-25 yaş arası gençler, bu adres üzerinden başvuru yaparak dijital kartlarını oluşturacak ve ülke genelindeki 300'den fazla müze ve ören yerini tekrar ücretsiz görme imkanı bulacak.

PKK'nın sözde özel güç hücresi Kandil sorumlusu Edip Temiz öldürüldü Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüştü Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkacak! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi dönüşü uçakta soruları yanıtladı! Gündem