Gazeteci Yılmaz Özdil'den Özgür Özel yorumu: En çapsız genel başkan

Muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bedelli askerlik hakkında yaptığı açıklamaların ardından, partisindeki hemen hemen bütün isimlerin bedelli askerlik yaptığına dikkat çekerek, " Özgür Özel, CHP tarihinin en çapsız genel başkanı" dedi.

Abone ol
  • Muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Yılmaz Özdil kendi Youtube hesabından paylaştığı videoda CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
  • Konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel için "CHP tarihinin en çapsız genel başkanı" diyen Özdil, bedelli askerlik olayına vurgu yaptı.

  • Özgür Özel'in bedelli askerlik hakkında yaptığı açıklamaları büyük tepki çekerken, partisinden pek çok kişinin bedelli askerlik yaptığı ortaya çıktı.

  • Bunlardan en dikkat çeken isim ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu.

Kendi Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Özdil, şu ifadeleri kullandı:

Özgür Özel, CHP tarihinin en çapsız genel başkanı.

Adam hem "Askerliğini bedelli yapanlar bize oy vermesin" diyor hem de askerliğini bedelli yapmış adaya oy istiyor.

CHP'ye tavsiyem Özgür Özel'i konuşturmayın. Ne kadar az konuşursa o kadar iyi. Adam konuşunca İmamoğlu ve Yavaş'ın yüreği ağzına geliyor.

Acun Ilıcalı'dan mesai saati çıkışı Gündem MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK/KCK'nın sözde gençlik sorumlusu Gülsün Silgir etkisiz Gündem Hamza Dağ "yeni müjde" diyerek duyurdu: İlk bine giren öğrencilere 50 bin lira başarı ödülü Gündem Murat Kurum'dan seçim klibi! "Nisan gelecek yüzler gülecek" Gündem