Gazeteci Nagehan Alçı, Şahan Gökbakar ve Fazıl Say'ı hedef aldı: Ne Şahan Gökbakar’ı ne Fazıl Say’ı muhalif görmüyorum

Ülke gündemi seçim tartışmalarının gölgesinde sertleşmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Nagehan Alçı'nın bir takım söylemlerinin ardından komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından Alçı'nın yüzünün silindiği fotoğrafı paylaştı. Tartışmaların ardından Alçı da Gökbakar ve Fazıl Say'ı "Ne Şahan Gökbakar’ı ne Fazıl Say’ı muhalif görmüyorum" diyerek hedef aldı.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde Nagehan Alçı bir yazısında AK Parti'nin bazı politikalarını eleştirdi.

Alçı yazısında “Ben Osman Kavala gibi pırıl pırıl insanlara zulmeden, festivalleri ve konserleri yasaklayan, rakiplerine siyasi yasak getiren, militarist söylemlerde bulunan bir siyasi tarafta bulunamam. Bu zulümleri alkışlayan bir AK Parti’den yana olamam.” ifadelerine yer vermişti.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN ALÇI'YA OLAY GÖNDERME
Alçı'nın yazısının ardından sosyal medya kullanıcıları Alçı seçimlerde Millet İttifakı'nı mı destekleyecek yorumlarını yapmıştı.

Paylaşımların artması ile birlikte Alçı bir başka yazı kaleme alarak "Maalesef kötü niyetli ve manipülasyoncu bir bakış açısı hem iktidar kesiminde hem de muhalefet olduğunu iddia eden kesimde yaygın. Ağırlıklı olarak ulusalcılar ve bir de yurt dışından yayın yapan Fethullahçılar benim söylediklerimi kasten çarpıtıyor ve manipülasyon yapıyorlar." demişti. 

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar da Alçı'nın yüzünün silindiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

ALÇI'DAN GÖKBAKAR VE FAZIL SAY'A YAYLIM ATEŞİ
Alçı katıldığı bir canlı yayın programında Gökbakar'ın kendisi hakkında yaptığı paylaşımı hatırlatarak "Ne Şahan Gökbakar’ı ne Fazıl Say’ı muhalif görmüyorum. Onlar kendilerini muhalif görebilirler. Ayrıca Erdoğan karşıtı da görebilirler kendilerini. Kişisel takıntı da yapmış olabilirler. Nitekim Şahan'ın, Tayyip Erdoğan ile ilgili yazdıkları şeyler de çıktı şimdi o giderse kimi bulacaksınız gibi... Ben onları mevcut düzenin, mevut Türkiye’de oluşmuş olan rejimin destekçisi olarak görüyorum. Birçok meselede aslında şu anki statüko gibi düşünüyorlar. Bana muhalifim diye gelmesinler." dedi

Cumhur İttifakı'nda 'bomba görev' iddiası! Gündem Gözler İmamoğlu ve Yavaş'a çevrildi SEÇİM 2023 AFAD kırmızı eylem planını açıkladı! Gündem Kılıçdaroğlu'nun Şero'lu paylaşımı: "Yaş mamayı lüks olmaktan çıkaracağım!" Gündem