Gazeteci Levent Gültekin: Akşener, Yavaş ve İmamoğlu'nu istemedi!

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Levent Gültekin, Meral Akşener hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Akşener'in kendisini aradığını söyleyen Gültekin açıklamasında, "Akşener, bu Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kendini ne halt zannediyor ki belediye parasıyla anket yaptırıp kendini cumhurbaşkanı adayı gösteriyorlar dedi." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Muhalefete yakınlığı ile öne çıkan gazeteci yazar Levent Gültekin, kendi YouTube hesabından yaptığı son programda, İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında çok kritik bir iddia ortaya attı.

"BİR GÜN MERAL HANIM BENİ ARADI"

Gültekin, Meral Akşener'in aralarında yaptıkları özel sohbeti anlattığını belirterek

Meral Hanım Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı tek bir gün istemedi. Meral Hanım özel sohbetteki özel hayatımı konuşacak kadar aştı ya sınırı, o zaman bana ülkeyi de ilgilendiren bir konuyu paylaşma hakkı doğdu.

 dedi.

"YA BU EKREM İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ KENDİNİ NE ZANNEDİYOR?"

Gültekin, sözlerinin devamında Meral Akşener’in kendisine

Ya bu Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş kendilerini ne halt zannediyor ki sürekli belediye parasıyla anket yapıp kendilerini cumhurbaşkanı adayı gösteriyorlar? Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum?

 dediğini iddia etti.

"BEN ONLARA ASLA GEÇİT VERMEM!"

Akşener’in tepkisine şaşırdığını belirten Gültekin, “Abla daha çok var seçime, o zamana kadar işler değişir, başka bir aday bulursunuz” dediğini söyledi. Akşener’in kendisine “Ben onlara asla geçit vermem” dediğine de dikkat çekti.

"2 GÜN SONRA FATİH SULTAN MEHMET'E BENZETTİ!"

Gültekin, iddialarını sıralarken Akşener'in konuşmadan 2 gün sonra Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzettiğini anımsattı. Bu olay üzerine bu sefer Gültekin Akşener'i arayarak "Dün bana ne söyledin bugün ekranda ne söylüyorsun. Ne kadar birbirine zıt." diye sorduğunu Akşener'in de cevap olarak, “Evladım, siyasetçilerin kamuoyu önündeki konuşmalarına pek itibar etme" dediğini öne sürdü.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Lideri Akşener, seçim döneminde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun aday olması için masadan ayrılıp, 2 belediye başkanı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olunca tekrardan ittifaka katılmıştı.

Seçimden sonra ise Kılıçdaroğlu aleyhine iddialar ortaya atıp, "3 Mart akşamında Saadet Partisi'nde toplandık. İsim oylayacakmışız. Ona döndü iş. Herkes Kılıçdaroğlu dedi. En son bana söz verildi, ben de vatandaşın nezdinde İmamoğlu ve Yavaş'ın önde olduğunu söyledim" demişti.

Açıklamasını da "Kılıçdaroğlu da döndü dedi ki Akşener uygun görmediğine göre biz beşimiz imzalayıp çıkalım. O seçim kazanılsın diye ben zehir içtim zehir. O akşam size bunları anlatsam yakıp yıkacaktınız. Sabır dedim." sözleriyle noktalamıştı.

Aliyev ile Putin arasında sıcak temas Gündem "Erdoğan Atatürk'ün mirasını yeniden yazıyor" Gündem Terörle mücadele ve afet denetimi için yerli ve milli cihaz Gündem Ateşkes görüşmesi gerçekleştirildi Gündem