Gazeteci İbrahim Varlı'dan Halk TV'de halka sokak isyanı çağrısı: "Seçim sandıkta kazanılmaz"

Muhalif gazeteci İbrahim Varlı, Halk TV'de halkın sokağa çıkması gerektiğini ve seçimlerin sandıkta kazanılmadığını söyledi. Skandal açıklamalarıyla gündem olan Varlı, muhalefetin itidal mesajlarına tepki gösterdi. Varlı, "Daha farklı yöntemlerle neler yapılması gerektiği ortada." sözleriyle halka sokak isyanı çağrısı yaptı.

Abone ol

Halk TV'de bir programda Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendiren gazeteci İbrahim Varlı, skandal açıklamalarıyla gündeme olurdu. Seçimin sandıkta kazanılmayacağını söyleyerek halkın sokağa çıkması gerektiğini vurguladı.

HALKA 'SOKAK İSYANI' ÇAĞRISI

Muhalefetin 'sokağa çıkılmasın' açıklamalarına tepki gösteren Varlı, "Seçim sandıkta kazanılmaz. bu yanılgıya düşüldü. "Yeniden parlamenter sistemi güçlendirip oraya geçeceğiz. Sokağa çıkılmasın." dedi.

'Daha farklı yöntemler' vurgusuyla dikkat çeken Varlı, "Eğitimciler sokağa çıktı, 'çıkmayın' Yaşam alanlarına sahip çıkanlar sokağa çıktı, 'çıkmayın' "Aman provokasyon olmasın" diyerek sokağı bitirdiniz. Sandıkta hesap soracağız diyerek sandıkta yenildiniz. Seçimlerin sandıklarda kazanılmayacağını gördük. Daha farklı yollarla, yöntemlerle neler yapılması gerektiği ortada. Çok bilinmeyen bir denklemden bahsetmiyoruz." şeklinde konuştu.

Gazeteci İbrahim Varlı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadesi alınacak! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yetmez daha da artırman lazım Siyaset Toplu taşımada bayram tarifesi Gündem İYİ Partililer AK Parti'ye oy verdi mi? Gündem