Gazeteci Fatih Portakal: KAAN'ı şehir şehir gezdirip reklam malzemesi yapacaklar

Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye'nin ilk beşinci nesil savaş uçağı olan KAAN hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KAAN'ı seçimler için reklam malzemesi olarak kullanacağını belirten Portakal, "İstanbul, İzmir, Ankara'da konuşurken KAAN'ın uçuşunu izletecekler" dedi.

Abone ol
  • Sosyal medyada üzerinden açtığı canlı yayınlarla gündemi değerlendiren gazeteci Fatih Portakal, KAAN'ın ilk uçuşu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli projeleri reklam malzemesi olarak kullandığını vurgulayan Portakal, "TCG Anadolu savaş gemisi 14-28 Mayıs'taki seçim zamanında reklam malzemesi olarak yapıldı. İstanbul'a gitti her yere gitti. Hep gördük. TOGG da öyle. İşadamları yaptı ama devlet sahiplendi." dedi.

  • KAAN'ın seçim sürecinde birçok şehirde halka izletileceğini ifade eden Portakal, "Bu seçimde iki reklam malzemesi var. Biri canlı diğeri cansız. Biri KAAN. Türk Muharip Uçak. Zannedersem 1 adet yapıldı, prototip. KAAN'ı şimdi pist pist dolaştıracaklar, TCG Anadolu gibi. TCG denizde gidiyordu bu da havada." şeklinde konuştu.

Gazeteci Fatih Portakal sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Bir bakacağız İstanbul semalarında, Erdoğan İzmir'de ya da Ankara'da konuşurken semadan bir KAAN geçtiğini bize izlettirecekler.

SOSYAL MEDYADAKİ TEPKİLER DİKKAT ÇEKTİ

  • Fatih Portakal'ın sözlerin yer aldığı bir paylaşıma gelen yorumlar dikkat çekti.

  • Sosyal medya fenomeni genç kadının "senin de olsun sen de ye" ifadeleriyle çektiği bir video Portakal'a cevap olarak paylaşıldı.

Son dakika! Çocuk istismarcılarına Sibergöz operasyonu! 15 gözaltı Gündem AFAD'dan son dakika! Malatya'da 3.8 büyüklüğünde deprem Gündem 1 Ocak'tan bu yana 458 terörist etkisiz Gündem ASELSAN'ın yeni hedefi Doğu Avrupa ve NATO ihaleleri Gündem