Filistin Halk Kurtuluş Cephesi: Beyrut'taki Saldırıda Üç Yönetici Hayatını Kaybetti

FHKC, İsrail'in Beyrut'a yönelik saldırısında üç yöneticisinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Abone ol

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC), İsrail ordusunun Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği hava saldırısında üç yöneticisinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Olayın Detayları

Saldırı, FHKC'nin silahlı kanadı olan Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile duyuruldu. Açıklamada, saldırının Beyrut’un Kola Mahallesi'nde gerçekleştiği belirtildi.

Hayatını Kaybedenler

FHKC, saldırıda yaşayan üç yöneticisinin isimlerini de açıkladı:

  • Muhammed Abdulal (Ebu Gazi) - FHKC Siyasi Büro Üyesi ve Askeri Güvenlik Dairesi yetkilisi.
  • İmad Avde (Ebu Ziyad) - FHKC Genel Merkez Komitesi üyesi ve Lübnan'daki askeri komutan.
  • Abdurrahman Abdulal - FHKC yöneticisi.

Saldırının Özelliği

İsrail ordusu, Beyrut'un Dahiye bölgesinin dışındaki bir lokasyonu hedef alarak 2006'dan beri bu tür bir saldırı gerçekleştirmiş oldu. Söz konusu saldırıda yerel medyada, Sünni Cemaati İslami'nin bir üyesinin hedef alındığı bilgisi yer aldı.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC), İsrail'in, Lübnan'ın başkenti Beyrut’un Kola Mahallesi'ne düzenlediği saldırıda 3 yöneticisinin öldüğünü duyurdu. Söz konusu saldırıda FHKC Siyasi Büro Üyesi ve Askeri Güvenlik Dairesi yetkilisi Muhammed Abdulal (Ebu Gazi), FHKC Genel Merkez Komitesi üyesi, Cephe askeri birimi üyesi ve Lübnan'daki askeri komutanı İmad Avde (Ebu Ziyad) ile FHKC yöneticilerinden Abdurrahman Abdulal'ın yaşamını yitirdi. Saldırının düzenlendiği binada bulunan bir dairenin kullanılmaz hale gelirken çevredeki evlerde hasar oluştu.

Fatih'te İnşaat Kazısı Sonrası Tedbir Alındı Gündem Konya'da Üzücü Bir Trafik Kazası Gündem Roman Vatandaşların İçin Yeni Çalışmalar Gündem Düzensiz Göçmen Operasyonu Gündem