Filenin Sultanları dış basında: Güçlü kadının kusursuz sembolleri

Başarılarıyla Türkiye'yi gururlandıran ve milyonların kalbine adlarını kazıyan Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, New Yok Times gazetesi'ne konu oldu. Amerikan gazetesi, Filenin Sultanları'nın başarılarını ve Türk kamuoyundaki etkilerini "Sorunların ortasındaki Türkiye kahramanlarını Kadın Voleybol Takımı'nda buldu" başlığı ile yayımladı.

Abone ol

ABD merkezli New York Times gazetesi, Türkiye'nin gururu Kadın Voleybol Milli Takımı'nın başarısını "Sorunların ortasındaki Türkiye kahramanlarını Kadın Voleybol Takımı'nda buldu" başlığı ile kaleme aldı.

Türkiye'nin dört bir yanında dev ekranlarda yayımlanan Kadın Voleybol Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye ile İtalya arasında yarı final maçını takip eden Amerikan gazetesi, Filenin Sultanları'nın Türkiye'de kadın gücünün en iyi örneği olduğunu belirtti.

Filenin Sultanları'nın Türkiye'deki toplumun geneli tarafından "ulusal gurur" kaynağı olarak kabul edildiği belirten New York Times, haber içeriğinde "Birçok dindar Müslüman kadının yaptığı gibi saçlarını kapatmıyorlar ya da vücutlarını gizleyen kıyafetler giymiyorlar. Onun yerine standart şort, kolsuz üst ve bazı spor dövmeleriyle görülüyorlar." ifadeleri kullanıldı.

Ali Koç'un o hali tepkilere neden oldu Gündem Bakan Bayraktar'dan kritik görüşme Gündem İstanbul Sultangazi'deki yangın kontrol altına alındı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı ailesine ziyaret Gündem