FETÖ'cü hain Enes Kanter'den skandal hareket! Dizlerinin üzerine çöküp Papa'ya ülkemizi şikayet etti

Yunan bayrağına sarılan ve ülkemizi her türlü organizasyonda yabancılara kötüleyen FETÖ'cü hain Enes Kanter hanesine yeni bir skandal yazdırdı. Vatikan'da Papa'nın önünde diz çöken Kanter ülkemizi Papa'ya şikayet etti.

Abone ol

Yunan bayrağına sarılarak poz veren ve her platformda Türkiye'yi kötüleyen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in evlatlığı Enes Kanter, şimdi de özel olarak davet edildiği Vatikan'da Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'un önünde diz çöküp yardım dilendi.

Yaptığı ayaküstü görüşmeyi sosyal medya hesabı Twitter'dan duyuran FETÖ'cü Enes Kanter, Papa'ya ve Vatikan yetkililerine teşekkür etti:

LÜTFEN ÜLKEM İÇİN DUA EDİN
Twitter'dan Papa'yla gerçekleştirdiği kısa diyaloğu yayınlayan FETÖ'cü Kanter, "Fetullah Gülen size selam söyledi. Erdoğan benim ülkem Türkiye'yi mahvediyor. Lütfen ülkem için dua edin. Erdoğan ülkeyi batırdı" ifadelerini kullandı.

Papa ise Kanter'e, "Sen bana dua edersen ben de sana ederim" dedi.

Haksız fiyat artışlarıyla mücadele sürecek Ekonomi Eren Abluka Sonbahar-Kış operasyonu başladı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hastane ziyareti Gündem "Terörü besleyen terörle yüz yüze geldi" Gündem