Fethiye'de Yaşlı Turistler Yamaç Paraşütü Deneyimledi

86 ve 81 yaşındaki iki Hollandalı, Fethiye'de yamaç paraşütü yaparak unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Abone ol

Muğla'nın gözde tatil beldesi Fethiye'de, 86 yaşındaki Jan Dorser ile 81 yaşındaki Dirkje Blankvorrt, hayatlarının ilk yamaç paraşütü deneyimini yaşadı.

Yamaç Paraşütü Kararı

Pırıl pırıl bir günde, Fethiye'deki tatillerinin tadını çıkaran Hollandalı turistler, Babadağ'ın 1900 metre yüksekliğindeki pistine çıkarak heyecan verici bir deneyim yaşamaya karar verdiler.

Uçuş Detayları

Jan Dorser, deneyimli yamaç paraşütü pilotu Zafer Şekerci ile birlikte uçuş yaparken, Dirkje Blankvorrt ise pilot Tunahan Çelik ile tandem uçtu. Uçuş esnasında yaklaşık yarım saat boyunca muhteşem Ölüdeniz manzarasını kuşbakışı görme fırsatını yakaladılar.

İniş Noktası

Paraşütleri ile güvenle iniş yapan Dorser ve Blankvorrt, tatil anılarının arasına unutulmaz bir uçuş daha eklemiş oldular. İkili, Belcekız Sahili'ne yaptıkları inişle bu deneyimi sonlandırdılar.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 86 yaşındaki Jan Dorser ile 81 yaşındaki Dirkje Blankvorrt adlı iki Hollandalı turist, ilk kez yamaç paraşütü yapmanın keyfini yaşadı.

Mersin'de Sağlık Çalışanlarına Saldırı Gündem MCM Black Sea Eğitimi Bulgaristan'da Gerçekleşti Gündem Trafik Kazasıyla Yarım Kalan Hayaller Gündem Fethiye'de Yamaç Paraşütü Kazası Gündem