Fethiye'de Yamaç Paraşütü Kazasında Pilot Kurtarıldı

Fethiye'de kayalıklara düşen Letonya uyruklu yamaç paraşütü pilotu JAK ekipleri tarafından kurtarıldı.

Abone ol

Muğla'nın gözde turistik yeri Fethiye'de yaşanan bir olay, hızlı bir kurtarma operasyonuna sahne oldu.

Pilot Kayalık Alana Düğüş

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Babadağ’ın 1900 metre yüksekliğindeki uçuş pistinden atlayış yapan 35 yaşındaki Letonya uyruklu pilot, kayalık bir alana düştü.

Kurtarma Ekibi Olay Yerinde

Düşüşün ardından kısa sürede olay yerine intikal eden İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, pilotun güvenli bir şekilde kurtarılması için harekete geçti.

Kurtarma Operasyonu

Yaklaşık 5 saat süren yoğun bir çalışmanın ardından ekipler, pilotu başarılı bir şekilde kayalıklardan kurtararak güvenli bir yere taşıdılar.

Pilotun Durumu İyi

Yapılan ilk kontrollerde, pilotun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay, bölgede yamaç paraşütü tutkunları arasında geniş yankı uyandırdı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayalık alana düşen Letonya uyruklu yamaç paraşütü pilotu kurtarıldı. İhbar üzerine bölgeye, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri sevk edildi.

Siirt'teki Işık Olayı Bulutların Gölgesinde Kaldı Gündem Tekirdağ'da Kazadan Sonra Terk Edilen Araçta Sentetik Ecza Ele Geçirildi Gündem Adıyaman'da Köy Evleri İnşası Devam Ediyor Gündem Irak-Türkiye Vize Muafiyeti Turizmi Canlandırdı Gündem