Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus: Gerçekten bu trajedi, asrın felaketi, Büyük Türk Milleti'nin ayağa kalktığını gördüm

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Omuz Omuza Yardım ve Dayanışma Kampanyası programında, Türk insanının hissettiği duyguları paylaştığını belirterek, gerçekleşen depremlerin gerçekten de asrın felaketi olduğunu ancak Büyük Türk Milleti'nin ayağa kalkmasının çok güzel olduğunu söyledi.

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen 'Omuz Omuza' Yardım ve Dayanışma Kampanyası programında duyurdu.

Kampanyada bağış miktarı 400 milyon Türk lirasını açmışken elde edilecek gelir, deprem bölgelerinde konteyner ve tüm barınma ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı kampanya 15 Haziran gününe kadar sürecek.

"GERÇEKTEN DE ASRIN FELAKETİ"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türk insanının şu anda paylaştığı duyguları paylaştığını belirterek "Gerçekten bu trajedi, asrın felaketi. Büyük Türk Milleti'nin ayağa kalktığını gördüm. Birlik olmaları çok güzeldi. Çok insan hayatını kaybetti. Ama artık geleceği ve ne yapacağımızı düşünmemiz lazım. Türk insanını, büyük dayanışma ve birlik içinde gördüm. Bunun için tebrik ediyorum. Kayıpları geri getiremeyiz ama gelecek için çok iyi şeyler yapabiliriz. Hayatta kalanların, hayatlarına devam edebilmeleri için bu bağışlar çok önemli. Ben biliyorum ki insanlar bu yardımları devam ettirecekler. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Az da olsa yardımımız olsun az da olsa yüreklerine dokunalım. Bunu yapacağımıza ve acılarını azaltacağımıza inanıyorum." dedi.

Beşiktaş, 6 okul yaptırıyor Gündem Enkaz altından çıkarılan kaç çocuk ailesine teslim edildi? Gündem Alex De Souza'dan depremzedelere yardım Gündem Acun, Hatay'da eğlence merkezi kuruyor Gündem