FBI evinde 2 insan kalbi saklayan Meksikalı tetikçi Michelle Angelica Pineda'yı yakaladı

FBI ve Meksika'nın El Paso Polis Teşkilatı uyuşturucu karteli tetikçisi Michelle Angelica Pineda'yı saklandığı evinde yakaladı. La Chely lakabıyla bilinen vahşi katilin evinde 2 insan kalbi ele geçirildi.

Abone ol

ABD Federal Soruşturma Bürosu, El Paso Polis Teşkilatı ve ABD sınır devriyeleri ortak bir operasyona imza attı. Meksika'nın El Paso şehrinde gerçekleşen operasyonda uyuşturucu karteli tetikçisi Michelle Angelica Pineda saklandığı otelde yakalandı.

VAHŞİ BİR CANAVAR GİBİ

  • Meksika içinde yasadışı faaliyet gösteren en büyük kartel yapılanmalarından Sinaloa Karteli'nin infazlardan sorumlu üyelerinden ve 'Artistas Assessino' (Sanatçı Suikastçılar) çetesinin başında olduğu düşünülen Michelle Angelica Pineda, çocukluk yaşlarından bu yana birçok cinayette rol aldığı ve cinayetleri işlerken canavarca yöntemler kullandığı ortaya çıktı.
  • FBI Pineda'nın kurbanlarının bedenlerini ve kalplerini çıkardığını ve cinayetleri canavarca hislerle işlediği açıkladı.

MEKSİKA'YA TESLİM EDİLDİ

FBI'ın El Paso'dan sorumlu olan özel ajanı John Morales, Pineda'nın Meksika'ya iade edildiğini açıkladı. "Şiddet yanlısı bir suikastçıyı sokaklarımızdan başarılı şekilde uzaklaştırıp, yargılanmak üzere Meksika kolluk kuvvetlerine teslim ettik. Pineda gibi insanların toplumumuzu zehirlemesini önlemek için kolluk kuvvetleri, özel sektör ve yabancı kolluk kuvvetlerindeki ortaklarımızla çalışmak oldukça önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

İLK CİNAYETİNİ 13 YAŞINDAYKEN

  • İşlediği cinayetler ve uyuşturucu kaçakçılığı sebebiyle ABD ve Meksika güvenlik güçleri tarafından uzun süredir aranan 22 yaşındaki Pineda'nın, ilk cinayetini 13 yaşındayken işlediği ortaya çıktı.
  • Pineda'nın ABD'ye yasadışı şekilde geçmeden önce El Paso'nun karşısında bulunan sınır kenti Ciudad Juarez'de işlenen bir dizi cinayetin arkasındaki isim olduğu da iddialar arasında yer aldı.

2 İNSAN KALBİ BULUNDU

  • 'La Chely' lakaplı Michelle Angelica Pineda'nın evi olduğu değerlendirilen konutta da aramalar yapıldı.
  • Eve giren ekiplerin gerçekleştirdikleri aramalarda kan donduran detaylar ortaya çıktı.
  • 13 bıçak ve 1 palanın yanı sıra evde 2 de insan kalbine ulaşıldı.
  • Pineda'nın öldürdüğü kişilerin kalbini son dönemde Meksika'da özellikle karteller arasında yaygınlaşan Santa Muerte (Kutsal Ölüm) kapsamında bedenlerden çıkardığı ve kalpleri Santa Muerte sunaklarının önüne koyduğu iddia ediliyor.

4 ilde Kafes opersyonu! Çakar çetesi çökertildi Gündem Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde sallanan DEM bayraklarına shoplu yalanlama Gündem Murat Kurum yeni seçim şarkısını duyurdu Gündem Cumhur İttifakı adayından 'Erdal Beşikçioğlu' analizi Gündem