Eski Milli Futbolcu Serhat Akın'a yönelik saldırıda iki şüpheli tutuklandı

İstanbul'da eski futbolcu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıda 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Abone ol

İstanbul'un Beykoz ilçesinde eski milli futbolcu Serhat Akın üzerinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda yeni gelişmeler yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırıyla ilgili olarak 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

OLAYIN DETAYLARI

Beykoz Kavacık Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Serhat Akın'ın yaralanmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kapsamlı bir araştırma başlatıldı. Bakan Yerlikaya, motosikletle olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışmalara dikkat çekti.

ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Olayla ilgili olarak E.Ü, M.A, O.D ve O.M isimli toplam dört kişi tespit edildi. Yardım ve yataklık yapan E.Ü ve M.A isimli şahıslar hızlı bir şekilde yakalandı.

ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Saldırıyı gerçekleştiren motosikletin sürücüsü O.M ve silahla saldırıyı gerçekleştiren O.D'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülmektedir. İşlemlerin titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Beykoz ilçesinde eski milli futbolcu Serhat Akın'ın silahlı saldırıda yaralanmasına ilişkin; motosikleti kullanan O.M. (fotoğrafta) ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Ayı Kurtarma Operasyonu Gündem Mustafa Destici, Eskişehir Gündemini Değerlendirdi Siyaset İHH'nın acil yardım faaliyetleri Gündem Kilis'te Balıklı Göletinde Sular Çekildi Gündem