Erzurum'da miting düzenleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hüsrana uğradı

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala partiler vatandaşlarla bir araya geldikleri programlarını sıklaştırdı. Millet İttifakı ortağı İyi Parti, bugün Denizli'de düzenlenmesi beklenen mitingini hava şartları nedeniyle iptal ederken rotasını Erzurum'a çevirdi. Partinin Genel Başkanı Meral Akşener, dadaşların diyarında beklediği ilgili göremedi, miting alanı boş kaldı.

Abone ol

14 Mayıs günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu süreçte siyasi isimler vatandaşlarla buluşmaya ve partilerinin propagandalarını yapmaya devam ediyor.

6'lı masanın ortağı, bugün gerçekleştirilmesi planlanan Denizli mitingi için şiddetli yağış gerekçesiyle erteleme kararı aldığını açıklamıştı.

Denizli'deki mitingin ertelenmesinin ardından Erzurum'da miting düzenleyen Akşener, meydandaki kişilerin sayısının beklentinin çok altında olması nedeniyle hayal kırıklığına uğradı.

AKILLARA O İLLER GELDİ
Akşener'in Erzurum'da yaşadığı bu hüsran, Konya ve Kayseri mitinglerini akıllara getirdi.

Millet İttifakı ortağı İyi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, ABB Mansur Yavaş ile birlikte Konya ve Kayseri'de düzenledikleri mitinglerde bekledikleri ilgiyi görememişti.

6'lı masada yeni kriz: 300 milyar dolar Gündem Sivas'ta 4,3 şiddetinde deprem Gündem Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 41 gül Gündem Cumhurbaşkanı adaylarının TRT'deki konuşma sıraları belli oldu SEÇİM 2023