Erzincan'da Ayşenur Ezgi Eygi İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Erzincan'da, işgal altındaki Batı Şeria'da hayatını kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Abone ol

Erzincan'da, işgal altında bulunan Batı Şeria'da İsrail askerleri tarafından hayatını kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi için gıyabi cenaze namazı icra edildi.

Cami Kebir'de Saf Tutuldu

Camii Kebir'de yapılan cuma namazı sonrasında, çok sayıda vatandaş gıyabi cenaze namazı için bir araya geldi. İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu tarafından kıldırılan namazın ardından, hayatını kaybeden Eygi ve diğer Filistinliler için dualar edildi.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Açıklama

Diyanet-Sen Erzincan Şube Başkanı Zakir Yıldız, yaptığı açıklamada, siyonist İsrail'in hiçbir insani değer tanımadığını vurgulayarak, çocuk, kadın, yaşlı demeden bir nesli yok etme çabasında olduğuna dikkat çekti. Yıldız ayrıca, Çanakkale'de zorluklara rağmen elde edilen büyük zaferlere de atıfta bulunarak, Gazze'deki mücahitlerin direnişiyle İsrail'in sonunun geleceğini belirtti.

Erzincan'da, işgal altındaki Batı Şeria'da İsrail askerlerince katledilen Ayşenur Ezgi Eygi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Saç baş yolmalı kavga! Gündem Narin'in serbest kalan babasından ilk açıklama Gündem 2025 Üç Aylar ve Ramazan Ayı Tarihleri Açıklandı: Diyanet Dini Günler Takvimii Gündem Bakan Fidan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü Gündem