Erdoğan'a "Kılıçdaroğlu'na TOGG hediye etmeyi düşünüyor musunuz?" diye soruldu

Teslimatlarına başlanan Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla üretilen otomobili Togg, geçtiğimiz gün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev'e teslim edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dün akşam katıldığı ortak yayında "Kemal Bey'e de bir Togg hediye etmeyi düşünür müsünüz?" sorusu soruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu parasını verir alır. Nasıl olsa parası da var. Biz nasıl ödemeyi yapıp aldıysak o da alsın" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında Fulya Kalfa moderatörlüğünde Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"BİZ NASIL ÖDEMEYİ YAPIP ALDIYSAK O DA ALSIN"
Gazeteci Selvi'nin "Kemal Bey'e de bir TOGG hediye etmeyi düşünür müsünüz" sorusuna Erdoğan, "Kılıçdaroğlu parasını verir alır. Nasıl olsa parası da var. Biz nasıl ödemeyi yapıp aldıysak o da alsın" dedi.

"ÜRETİME İNANMIYOR"
Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
"Beyefendiyi Togg'a davet ettik. 'Sanayi Bakanım size fabrikayı gezdirsin' dedim. Ama gelemedi ya. 'Rıfat Bey ile gezersem gelirim' demiş. Fabrikanın yerini bilmiyor. Üretime inanmıyor. Millet sırada, herkes sırada.

"PARASINI VERİR ALIR, NASIL OLSA PARASI DA VAR"
Mirzeyev rengini bile kendisi seçti. Aliyev kardeşim de Anadolu Kırmızı seçti. Kılıçdaroğlu parasını verir alır. Nasıl olsa parası da var. Biz nasıl ödemeyi yapıp aldıysak o da alsın."

Hollanda'da bomba ihbarı! Parlamento binası boşaltıldı Gündem Yeşil pasaporta 'EYT ayarı' geldi Gündem Galeria Sitesi'nin müteahhidi: Zemin etüdü raporu zorunlu değildi 3. Sayfa Cumhurbaşkanlığı seçimleri oy pusulası belli oldu SEÇİM 2023