Enver Aysever'in Meral Akşener'e kin kusmasının ardından Buğra Kavuncu'dan yanıt gecikmedi: Saygısız karakter....

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'her yerde aday çıkaracağız' çıkışının gündeme bomba gibi düşmesinin ardından Akşener'den bir açıklama daha gelmiş, "Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık" demişti. Akşener'in bu sözlerinin ardından Gazeteci Enver Aysever'den yanıt gecikmemiş, "Gelelim Akşener meselesine... Kepazeliğin son noktası" diyerek tepkileri üzerine çekmişti. Bugün ise İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu'dan yanıt geldi. İşte detaylar...

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'her yerde aday çıkaracağız' çıkışı gündeme bomba gibi düşmüş, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın üzerini çizen Akşener, "İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Belki bizimki seçilecek. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık" açıklaması yapmıştı. Akşener'in bu sözlerinin ardından Gazeteci Enver Aysever ise adeta çılgına dönmüş, Akşener'e kin kusmuştu.

Gazeteci Enver Aysever'in Meral Akşener'e "Bu hanımefendinin geçmişte 'asena' olduğu, ülkücü hareketin bütün sorumluluklarını taşıdığı, faşist harekete çok yakın olduğu solcu katillerinin de içinden geldiğini bilmeyen yoktur. Akşener kimden intikam alıyorsa her yerden aday çıkaracağız diyor." demesi üzerine İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu'dan yanıt gecikmedi. 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Enver Aysever'e sert bir şekilde yanıt veren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, "Her mahallenin maalesef yobaz ve bağnazı var" diyerek şu ifadeleri kullandı:

Kendini aydın, entelektüel, gazeteci sanan; halktan kopuk, nobran, saygısız karakterler... Her mahallenin maalesef yobaz ve bağnazı var. Tasavvur ettikleri dünyada kendileri gibi olmayana hiç yer olmadı. Hatta yetmedi, milleti aşağıladılar, farklı düşüneni de dışladılar, hakaretler yağdırdılar. O nedenle millet nezdinde bu zihniyetin hiçbir zaman karşılığı olmadı, olmayacak.
Türkiye'den Deyrizor açıklaması Gündem Mersin'de eş zamanlı 'tefeci' operasyonu: 14 gözaltı Gündem AB Komiseri Varhelyi Ankara'da! Gündem İstanbul Boğazı'nda arıza yapan kargo gemisi Ahırkapı'ya demirletildi Gündem