Enkazdan çıkarılan Necati amcanın ilk isteği Müge Anlı çorbası oldu, Anlı da bir çorba sözü verdi | VİDEO

Hatay'da enkazdan çıkarılan bir vatandaşın ilk isteği Müge Anlı çorbası oldu. Anlı, bu talebe kayıtsız kalmayarak, "Arzu edersen ayağa kalkar kalkmaz seni İstanbul’da misafir edelim" dedi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsılan Türkiye yaralarını sarmaya çalışıyor. Umutlu bekleyiş sürerken sevindiren haberler gelemeye devam ediyor.

O haberlerden biri Hatay’dan geldi. Enkazdan sağ çıkarılan Necati amca ambulansa alındığı anlarda 3 şey istedi.

BEYNİME GEÇECEK MÜGE ANLI'NIN ÇORBASI
Depremzede "Orada 3 şey canım istedi. Müge Anlı’nın çorbası, elma ve portakal. Beynime geçecek artık Müge Anlı‘nın çorbası…" dedi.

"İNSAN MÜGE ANLI"
Ambulanstaki çalışanlar ise "Geldi Müge Anlı geldi" deyince vatandaş ise “Gelmez mi Müge Anlı gelmez mi… İnsan kızı insan Müge Anlı. Anası onu Kadir gecesi doğurmuş” dedi.

ANLI KAYITSIZ KALAMADI
Müge Anlı ise o anları görünce hemen bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:
"Değerli Necati ağabeyim; 28 aş evimiz deprem bölgesinde çorba ikram ediyor. Ama eğer arzu edersen ayağa kalkar kalkmaz seni İstanbul’da misafir edelim karşılıklı çorba içelim. Rabbim yardımcın olsun."

En zor yayın... Adıyamanlı muhabir gözyaşlarına engel olamadı Gündem Mehmet amca umre parasını depremzedelere bağışladı Gündem 'Asrın felaketi'nde umutlar tükenmiyor! Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem