Enkaza dönen Hatay'da göç başladı! Bölge halkı şehri terk ediyor

Kahramanmaraş ile Hatay merkezli gerçekleşen depremlerin ardından evleri enkaza dönene Hataylılar alabildikleri eşyaları ile otobüslerle şehirden ayrılıyor. Otobüs firmasından çalışan bir görevli kentteki son durumu, "Her saat başı araba çıkıyor. Şuanda yoğunluk var. Bazıları evleri ne durumda diye geri dönüyor. Her araba dolu gidiyor. Günlük en az 2 bin yolcu taşıyoruz" sözleriyle anlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarasını saramadan Hatay'da dün akşam bir deprem daha meydana geldi. Şehirde kalanlar yaşadıkları büyük korkuyla eşyalarını toplayıp terminalin yolunu tuttu.

Mercek bulutları depremin habercisi mi? Gündem Hatay depreminde Adana nasıl sallandı? | VİDEO Gündem Deprem sonrası mezarlar hasar gördü, bazıları yola uçtu Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem