Elon Musk TEKNOFEST'e katılacak mı? Tarih vererek bizzat duyurdu...

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'tan TEKNOFEST açıklaması geldi. Musk "Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

Abone ol

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, "Gelecek yıl Teknofest'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum" açıklamasını yaptı.

Elon Musk, "TEKNOFES'te yarışan tüm takımları tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a davet için teşekkür ediyorum. Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye'deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MUSK'A YANIT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk'ın paylaşımına verdiği yanıtta, "Sevgili Elon Musk, Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest'te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız..." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN - ELON MUSK GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’ı kabul etmişti. Erdoğan, kabulde Musk’a Daha Adil bir Dünya Mümkün kitabını hediye etmişti.

FABRİKA ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk’a Türkiye’nin teknoloji alanındaki atılımlarından, Dijital Türkiye Vizyonu ve Ulusal Yapay Zeka Stratejisi’nden bahsetmişti. TOGG’un Türkiye’de yollara çıkmasıyla birlikte Tesla’nın da Türkiye pazarına girdiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla’nın yedinci fabrikasını Türkiye’de kurması için çağrı yapmıştı.

Bakan Tunç'tan Kılıçdaroğlu'na tepki: Utanç verici Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul için o isme 'hazırlan' talimatı! Gündem Dışişleri Bakanlığından İsveç'e tepki! Gündem Kılıçdaroğlu partisinin Antalya il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi Siyaset