Ekrem İmamoğlu'ndan CHP'yi topa tutan Meral Akşener'e tebrik! İmamoğlu'nun mesajının arkasındaki planı ne?

İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı'nda CHP'yi topa tutan Meral Akşener, ittifakta bulunmayacaklarını "Size hayatta başarılar" diyerek duyurmuştu. Millet İttifakı'nı sert bir dille eleştirdikten sonra yeniden partisinin Genel Başkanı seçilen Akşener'i ilk tebrik edenlerden biri CHP'li Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu'nun bu hareketi, "İmamoğlu ileride Cumhurbaşkanlığı için aday olursa yeniden Akşener'in desteğini almak istiyor" ifadeleriyle yorumlandı.

Abone ol

İYİ Parti'nin bugün gerçekleşen 3. Olağan Kurultayı'nda Meral Akşener, tek aday gösterilerek yeniden partisinin Genel Başkanı seçildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 3. Olağan Kurultay'da konuştu

CHP'Yİ HEDEF ALDI

Kurultay'da çarpıcı açıklamalarda bulunan Meral Akşener, CHP'yi ve Millet İttifakı'nı hedef aldı. "15 milletvekili almak bize kuyruk siyasetine mal oldu! Hayatımın en büyük pişmanlığı" diyen Akşener, artık ittifakta olmayacaklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye'si için yapılan yerel seçimlerdeki zaferi HDP'ye bağlayanlara tepki gösren Akşener, "İstanbul’un kazanılmasını HDP’ye bağlıyorsunuz. İyi o zaman, size hayatta başarılar." dedi.

İMAMOĞLU'NDAN ŞAŞIRTAN TEBRİK

CHP'yi ve muhalefeti topa tutan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden seçilmesini tebrik edenlerden biri de CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmuştu.

Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adayı için önerdiği ancak Kılıçdaroğlu ve ittifak tarafından reddedilen İmamoğlu'nun tebrik mesajı dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e tebrik

Sosyal medyada "İmamoğlu ileride Cumhurbaşkanlığı için aday olursa yeniden Akşener'in desteğini almak istiyor" yorumları yapıldı.

Devlet Bahçeli'den kendisine mektup yazan Rabia Kadir'e çağrı! Gündem Meral Akşener'den zehir zemberek sözler: Hayatımın en büyük pişmanlığı! Magazin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Millet İttifakı'na mesaj! Gündem Rus televizyonları hacklendi! Gündem