"Ekonomi çöktü, kemer sıkalım" diyen Özgür Demirtaş 30 bin TL'lik kemer taktı! Demirtaş'a sosyal medyada tepki

Sosyal medya hesaplarından 'ekonomi çöktü' ve 'kemer sıkalım' paylaşımlarıyla halka korku aşılayan Özgür Demirtaş'ın kemeri gündem oldu. Pınar Sabancı ile olan kulis fotoğrafını paylaşan Özgür Demirtaş, "Kemer sıkalım diyorsunuz, 30 bin TL'lik kemer takıyorsunuz" ifadeleriyle eleştirildi.

Abone ol
  • Ekonomist Özgür Demirtaş, yıllarca "Ekonomi çok kötü" ve "kemer sıkalım" uyarılarıyla sosyal medyadan vatandaşlara korku salıyordu. Demirtaş'ın bir kuliste verdiği poz sonrası kemeri gündem oldu.

"KEMER SIKALIM" DEDİ ABONELİĞİ AÇIP '30 BİNLİK KEMER' TAKTI

  • Halka korku salmak için sosyal medya platformu X'i aktif olan kullanan Demirtaş, yıllarca 'Türkiye ekonomisi çöktü' algısı yaptı.
  • 'Kemer sıkalım' gibi ifadeler kullanmasına rağmen, bir süre sonra fikirlerini sosyal medya kullanıcılarına parayla paylaşmaya başladı.
  • X'te abonelik açan Demirtaş, aylık abonelik için 213 TL istiyor.

  • Özgür Demirtaş'ın algı operasyonları sonrasında 30 bin TL değerindeki bir kemer takması dikkatlerden kaçmadı.

  • Kulis pozu gündem olan Demirtaş, "Kemer sıkalım dedi, 30 bin TL'lik kemer taktı" ifadeleriyle hedef alındı.

Levent Gültekin'den CHP'ye sert tepki Gündem THY pilotu Alper Gezeravcı'nın ailesini gururlandırdı Gündem Alper Gezeravcı'nın sosyal medya hesapları paylaşıldı Gündem Son dakika! İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında 3 zanlı tahliye edildi Gündem