Ece Üner'in sorusuna Muharrem İnce'den sert yanıt! Stüdyo buz kesti VİDEO İZLE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Hoş geldiniz, güle güle" ifadelerini kullanarak adaylık yolundaki istikrarlı adımlarından ödün vermeyen Muharrem İnce, CHP kurulu ile müzakeresinin akabinde TV 100 canlı yayınında Ece Üner'e konuştu. Üner'in "Sokağa çıkamayacak kadar riski göze aldıran motivasyonunuz ne?" sorusuna İnce'nin yanıtıyla stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.

Ünlü spiker Ece Üner, Memleket Partisi Muharrem İnce'yi dün akşam konuk aldı.

"'SOKAĞA ÇIKAMAZ' DİYORLAR"
Üner, İnce'yi köşeye sıkıştırmaya çalışarak, "Diyelim ki Millet İttifakı yüzde 48 oy aldı, siz de yüzde 5 oy aldınız. Size 'sokağa çıkamaz' diyorlar. Siz de 'biliyorum' diyorsunuz. Sokağa çıkamayacak kadar riski göze aldıran motivasyonunuz ne? Bunu ben çok merak ediyorum" dedi.

 "BENİM DEDİĞİM SONUÇTA KİM SOKAĞA ÇIKMAZ?"
İnce, Üner'e, "Peki 6 parti, trilyonlarca lira hazine parası, iki büyükşehir belediyesi, hepsi toplanıp yüzde 30 alırsa, ben de yüzde 25 alırsam kim sokağa çıkamaz? Anketler elimde benim. Herkesin oyunu biliyorum. Benim dediğim sonuçta kim sokağa çıkmaz?" cevabını verdi.

Metrobüsün parçalandığı anlar tepki çekti Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih Erbakan ile görüştü Gündem Yerli SİDA'dan ilk defa güdümlü mühimmat atışı| VİDEO İZLE Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem