Doğrulanmış İlan Uygulaması Otomotiv Sektöründe Başlıyor

Ticaret Bakan Yardımcısı, otomobil ilanları için yeni doğrulama sisteminin ocakta zorunlu hale geleceğini duyurdu.

Abone ol

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, doğrulanmış ilan uygulamasının otomotiv sektöründe de yaygınlaşacağını belirtti. Gürcan, bu sistemin yıl başında zorunlu hale geleceğini vurguladı.

Hibrit Uygulama Aşamasında

Şu anda hibrit olarak işleyen bu sistemde, konut ilanı vermek isteyenlerin e-Devlet üzerinden ilan vermesi gerektiğini ifade eden Gürcan, bu uygulamanın otomobil ilanları için de geçerli olacağını söyledi.

Ekonomide Büyüme ve İhracat Başarıları

Gürcan, Türkiye’nin son on altı çeyrektir kesintisiz bir büyüme süreci yaşadığını belirtti. 2023 yılı itibarıyla ülkenin otomotiv ana sanayi ihracatının 19,4 milyar dolara ulaştığını ve toplam ihracatın 35 milyar doları geçtiğini anımsattı.

Yıllık Planlar ve Hedefler

Otomotiv sektörü için önümüzdeki aylarda uygulamaya konacak yeni sistemler üzerinde çalıştıklarını belirten Gürcan, adil ve rekabetçi bir piyasa yapısının oluşturulmasına yönelik niyetlerini de dile getirdi.

Etkinlikteki Katılımcılar

Programda ayrıca AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MÜSİAD Genel Başkan Vekili Ahmet Doğan Alperen ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı gibi önemli isimler yer aldı.

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Selçuk Kongre Merkezi'nde MÜSİAD'ın düzenlediği, Türkiye Yüzyılı'nda Otomotiv ve Enerji Vizyonu Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı.

Destici'den adalet ve güvenlik vurgusu Gündem İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Gündem Sultangazi'de İETT Otobüsleri Çarpıştı Gündem Bedri Usta'dan Köfteci Yusuf'a destek Gündem