‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın acılı ablası kameramanlara beddua etti

Sosyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak katledilen Ramazan Pişkin memleketi Diyarbakır'da kardeşinin yanına defnedildi. Pişkin'in, acılı ablası tabutun başında gazetecilere tepki gösterdi. Kameramanlara sinirlenen acılı abla, "Siz tuttunuz bu kameraları. Sizin yüzünüzden öldürüldü. İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz" dedi.

Abone ol

Dün öğlen saatlerinde Cerrahpaşa Mahallesi'ndeki çay ocağında 3 bıçak darbesiyle öldürülen Ramazan Pişkin bugün memleketinde son yolculuğa uğurlandı.

Pişkin'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak Diyarbakır'a getirildi.

Pişkin, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından merkez Sur ilçesindeki Çifte Havuz Mezarlığı’na defnedildi.

ABLASI KAMERALARA SİNİRLENDİ

Ramazan Pişkin’in babası İsmail Pişkin, devlete güvendiğini belirterek, “Allah devlete zeval vermesin. Oğlum çok iyi biriydi” derken ablası, Pişkin'in tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. 

Sinirli ve üzgün olduğu görülen abla kameralara dönerek, "Siz tuttunuz bu kameraları. Sizin yüzünüzden öldürüldü. İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz" diyerek feryat etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken hediye Gündem TBMM Genel Kurulu toplanamadı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu Gündem AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'ın vizyon projelerini açıklayacağı tarih belli oldu Gündem