Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Atatürk mesajı sosyal medyada gündem oldu!

Milli bayramlardaki anma mesajlarında ve cuma hutbelerinde Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadığı gerekçesiyle eleştirilen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında Atatürk'ü de andı.

Abone ol
  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.
  • Milli bayramlara ilişkin anma mesajları ve cuma hutbelerinde Atatürk'ün adının anılmadığı gerekçesiyle eleştirilen Ali Erbaş, bu kez ezber bozdu.

"MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE..."

  • Erbaş, Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda "Bu toprakları bizlere vatan kılan zaferlerimizden #MalazgirtZaferi'nin 953'üncü yıldönümü ve 30 Ağustos Zaferimizin vesilesi #BüyükTaarruz'un 102'nci yıl dönümü dolayısıyla Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan uğruna canlarını ortaya koyarak nice destanlar yazan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Aziz emanetleri ve muazzez hatıraları kıyamete kadar her daim yaşayacaktır. Ruhları şad olsun" ifadelerine yer verdi.
  • İşte Ali Erbaş'ın o paylaşımı;
İsrail'den TRT ekibine bombalı saldırı Gündem Meteoroloji İstanbul için saat verdi! Gündem 3 terörist etkisiz hale getirildi Gündem Eylem Tok'un oğlu Timur'un cezaevinde günlük yaşamı Gündem