Devlet Bahçeli'den Millet İttifakı'na PKK tepkisi! Demirtaş ne derse Kılıçdaroğlu onu tekrarlıyor

Cumhurbaşkanlığın seçimine saatler kala Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Isparta'da açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Bahçeli, "Hepsinin ağzı PKK ağzıdır. Terörist Demirtaş ne diyorsa Kılıçdaroğlu aynısını tekrarlamaktadır" dedi.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Isparta'da konuştu.

14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende Açık Hava Toplantıları’nda Isparta Demokrasi ve Cumhuriyet meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Bahçeli, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğu'nu "14 Mayıs'tan sonra kalan ömrünü geçireceğin tek yer evindeki mutfağın olacak" sözleri ile hedef aldı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle;
"Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep tahrikçiliğine başladı. Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'tan sonra kalan ömrünü geçireceğin tek yer evindeki mutfağın olacak. Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar. Patates diyorlar yollara, tünellere, demiryollarına, barajlara, havalimanlarına, uzaya fırlatılar uydulara karşı çıkıyorlar. CHP'liler ABD'yi nasıl tatmin edeceklerini düşünüyorlar.Bunlar gayri milli bataklıkta debeleniyorlar. Emperyalizmin arkasına saklanıp Türkiye'yi taşlıyorlar.

"BUNLARIN Kİ PKK AĞZI"
"Emperyalizmin hesabına çalışan bir muhalefet anlayışı utanç vericidir. Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, hıyanettir. Şu hususun önemle ve özellikle bilinmesini isterim ki, Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK’nın en küçük bağ ve bağlantısı yoktur."

"Kürt kökenli kardeşlerim Türk milletinin şerefli mensuplarıdır. Zillet ittifakı paydasında buluşan partilerin hepsinin ağzı PKK ağzıdır. Terörist Demirtaş ne diyorsa Kılıçdaroğlu aynısını tekrarlamaktadır. HDP’li Buldan neyi söylüyorsa İYİ Parti Başkanı onu iddia etmektedir."

İnce paylaşımlarına soruşturma: 17 şüpheli gözaltına alındı SEÇİM 2023 Muharrem İnce'nin oyları geçerli sayılacak SEÇİM 2023 Seçim hazırlıkları devam ediyor: Nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacak! SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan 'kazandıran ceketi' giydi Gündem