DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın çokça eleştirilen SİHA sözlerine Selçuk Bayraktar'dan tepki

DEVA Partisi lideri Ali Babacan bugün katıldığı bir canlı yayın programında gündemi değerlendirmiş ve olası seçilme durumunda projelerinden bahsetmişti. Babacan burada yaptığı konuşmasında SİHA'ları hedef alarak "SİHA'lara dokunacağız" açıklamasında bulunmuştu Babacan'ın skandal sözlerine bir tepki de Selçuk Bayraktar'dan geldi.

Abone ol

DEVA Partisi lideri Ali Babacan bugün katıldığı bir canlı yayın programında gündemi değerlendirmiş ve olası seçilme durumunda projelerinden bahsetmişti.

SKANDAL SİHA SÖZLERİ
Babacan burada yaptığı konuşmasında SİHA'lar ile ilgili skandal sözler kullandı. Babacan "SİHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz." dedi.

TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ
Ülkemizin yerli ve milli gurur olan, milyarlarca dolarlık ihracatı yapılan İHA ve SİHA'larımız ile ilgili Babacan'ın kullandığı sözlere birçok kesimden eleştiri geldi.

BİR TEPKİ DE SELÇUK BAYRAKTAR'DAN
BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Babacan'ın sözlerine ilişkin hukuki mücadele başlatacaklarını duyurdu.

Bayraktar şu sözleri kullandı:

Baykar, birilerinin kirli siyasi ajandalarına malzeme olacak bir müessese değil. Buna izin vermedik, vermeyeceğiz! İdeal ve değerlerimizden asla taviz vermeden mücadelemizi sürdürecek; Alçakça atılmış iftira ve yalanlara karşı hakkımızı sonuna kadar savunacağız!

Artık 'çat kapı' icra yapılamayacak Gündem Eyleme katılanlar yakalanmalı Siyaset Bartın'daki faciada ses kayıtları çıktı Gündem Çavuşoğlu'ndan flaş açıklama: Görüşmeler sürüyor, süreç olumlu ilerliyor Gündem