DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan'a Kadıköy'de sert tepki! PKK ve FETÖ'yü Meclis'e sokmayacağız

Millet İttifakı'nın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP'nin kalesi Kadıköy'de büyük bir tepkiyle karşılaştı. Babacan'a seslenen bir kişinin "PKK ve FETÖ'yü Meclis'e sokmayacağız" sözleri gündem oldu.

Abone ol

Gençlerin oyunu almak için yola çıktıklarını belirten DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gittiği Kadıköy'de bir grup genç tarafından tepkiyle karşılaştı.

CHP'nin kalesi Kadıköy'de toplanan gençler, Babacan'a “Ergenekon ve Balyoz’u yeniden yapamayacaksınız. FETÖ ve PKK’yı tekrar Meclis’e sokamayacaksınız” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Millet İttifakı'nın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçim çalışmaları çerçevesinde miting yapmak için Kadıköy Rıhtım'a gitti.

Bir grup genç, miting öncesi Babacan'ın yayına gelerek ona tepki gösterdi.

Gençler, Babacan'ı "Ergenekon ve Balyoz’u yeniden yapamayacaksınız Sayın Babacan. FETÖ ve PKK’yı tekrar Meclis’e sokamayacaksınız” diyerek protesto etti.

Ali Babacan korumaları tarafından oradan uzaklaştırıldı.

Trabzon'da HÜDA PAR gerginliği sürüyor Gündem MEB'den 45 bin öğretmen ataması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da halka seslendi Gündem Nusret Mayın Gemisi Üsküdar'da ziyaretçileriyle buluşuyor Gündem