Depremzede çift, umut olması için çadır kentte nikah kıydı

Kahramanmaraş'ta insanlara umut olması amacıyla nişanlı çift Ayşe ve Nezvat, Mehmetçiğin kurduğu çadır önünde nikah kıyarak dünya evine girdi. Çiftin şahitliğini Vali Çetin Oktay Kaldırım ile gönüllüler yaptı.

Abone ol

6 Şubat günü meydana gelen depremde 11 il etkilendi.

On binlerce insan hayatını kaybederken yüz binlerce insan da depremden etkilendi.

Depremde evlerini kaybeden depremzedeler, bölgede kurulan çadır kentlere yerleştirildi.

UMUT OLMAK İÇİN
19 Mart'ta düğün yapmayı planlayan, depremler nedeniyle evlerinin hasar alması sonucu kurulan çadır kente yerleşen Ayşe Okur, nişanlısı Nevzat Ortak'ın teklifi ile insanlara umut olması amacıyla nikah tarihlerini öne çekti.

ÇADIR KENTTE İMZALAR ATILDI
Kararlarını nikah dairesine bildiren Ayşe ve Nevzat çifti için merasim düzenlendi. Çadır kentte Mehmetçik okulu çadırı önünde düzenlenen nikah törenine bölgede bulunan koordinatör valilerden Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile şahitler imzalarını attı. Nikah cüzdanı geline verildi.

Çiftin mutluluk anları görüntülere de yansıdı.

"HAYATIN DEVAM ETTİĞİNİ GÖSTERMEK İÇİN EVLENDİK"
Adnan Menderes Üniversitesi Tarih Bölümü Mezunu olan ve daha önce güvenlik görevlisi olarak da çalışan damat Nevzat Ortak, "Nikah tarihimiz 19 Mart'tı. Nişanlımın evi hasar almıştı, mecburen çadır kente yerleşti. Hem insanlara umut olsun hem de hayatın devam ettiğini göstermek için nikahımız öne alarak evlendik" dedi.

İmamoğlu: Murat Kurum ile aramızda centilmenlik anlaşması var Gündem Mansur Yavaş aday olacak mı? Gündem Abdullah Gül: Devletimizin bütün organları çalışıyor Gündem Görür: Şengör’ün şöhret ve konumu hayallerimizi süslüyor Gündem