Depremzede çocuktan duygulandıran hareket: Kendisine verilen ekmeği ihtiyacımız yok diyerek almadı

Kahramanmaraş depreminin ardından Türkiye'nin birçok noktasından gönüllü de çeşitli erzaklarla bölge halkına yardımcı olmak için alana gittiler. Belirli noktalarda vatandaşlara yiyecek, içecek ve kıyafet yardımında bulunan kişiler duygusal bir anı kayıt altına aldılar. Depremzede bir çocuk kendisine verilen ekmeği ihtiyacımız yok diyerek almadı.

Abone ol

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgeden yürekleri ısıtan görüntüler geliyor...

Deprem bölgesinde yardın dağıtılan bir noktada depremzede çocuğun tavrı dikkatleri çekti. İhtiyaçları dışında kucağına ekmek de konulan minik depremzede, "Ağabey bizim ekmeğe ihtiyacımız yok." diyerek ekmekleri geri verdi.

Deprem bölgesinde yardım dağıtılan bir noktada kameralara yansıyan bir çocuğun mağrur ve gururlu tavırları izleyenleri duygulandırdı.

Yardım noktasında ihtiyaçları dışında kucağına ekmek de konulan minik depremzede, "Ağabey bizim ekmeğe ihtiyacımız yok." diyerek ekmekleri geri verdi.

İki kez üsteleyerek ihtiyacı olanlar için ekmeği zorla bırakan çocuk, yardım dağıtan ağabeyi tarafından çikolata ile ödüllendirildi.

Minik depremzedenin o görüntüleri izleyenleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı.

Şehit annesinden büyük bağış Gündem Oğuzhan Uğur adliyede! Gündem EYT ertelendi mi? Gündem Enkazdan kurtarıldı kurtarma gönüllüsü oldu Gündem