Depremin yıkıp geçtiği Kahramanmaraş'ta evsiz kalan depremzedelere fırsatçılık kamerada!

Türkiye'yi derinden sarsan, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkımın ardından yaşanan skandallara bir yenisi eklendi. Ülkenin çoğunluğu yardım seferberliğine başlarken, yaşanan krizi fırsata çevirmeye çalışan vicdansızlar bu kez de otobüs biletlerini fahiş fiyatlardan satmaya başladı. Kahramanmaraş'tan Adana ve Ankara'ya sefer düzenleyen bir otobüs firmasının biletleri, 500 ile 1000 TL arasında satışa sunması tepki çekti.

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta kayda alınan bir video fırsatçılıkta gelinen son noktayı gözler önüne serdi.

Tüm Türkiye kenetlenmiş deprem bölgesinin yaralarını sarmaya çalışırken, bazı gözü aç kimseler krizi fırsata çevirmeye çalıştı.

Evinden yurdundan olan depremzedeler bir çare kalacak yer bulmak için yıkıma dönen kentten ayrılmaya çalışırken bazı otobüs firmaları bilet fiyatlarını ikiye katladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, Kahramanmaraş'tan Adana ve Ankara'ya sefer düzenleyen bir otobüs firmasına ait görevliyi kayıt altına aldı.

Adana'ya 550 TL, Ankara'ya da 1100 TL'ye sefer düzenleyen görevliler, büyük tepki çekti.

Arda Güler'den 113'üncü saatte kurtarılan Mesut'a cevap var VİDEO Gündem 113'üncü saatte kurtarılan Mesut, Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'e seslendi VİDEO Gündem Hatay'da herkesi ağlatan amca oğluna kavuştu Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem