Depremin yaşandığı Malatya'yı, sokak ışıkları aydınlattı, sönen ocaklar bir kez daha felaketin yayıldığı alanı gözler önüne serdi | VİDEO

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen 11 il içerisinde yer alan ve 3 bin 899 binanın yıkıldığı Malatya'da geceyi sokak lambaları aydınlattı. Havadan çekilen görüntülerde az sayıdaki apartmanda ışıkların yanması dikkati çekti.

Malatya Valiliği tarafından 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen kentte son durum hakkında bilgi verildi. Valilik, depremlerde kentte yıkılan bina sayısının 3 bin 899 olduğunu bildirdi.

Vatandaşların büyük bölümünün farklı kentlere göç ettiği Malatya'da sokak lambaları yanmaya başladı. Depremin olumsuzluklarının yaşandığı kentte az sayıda apartmandan ışık yayıldığı görüldü.

Köyde mahsur kalan yaşlı çift Hollywood filmlerindeki gibi yardım çağırdı Gündem Tepkilerin odağında olan Kerem Kınık'tan bir açıklama daha | VİDEO Gündem Kızılay Başkanı'ndan çadır iddialarına cevap VİDEO Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem